WAT IS MISSIEMARKETING

Commerciële slagkracht vergroten

Je wilt meer halen uit je organisatie. Dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen je graag die ambitie waarmaken. Schakel ons in als sparringpartner, voor advies, strategie of realisatie. Met een stevige marketing en sales achtergrond, een bak ervaring en beproefde methoden, zo nodig met specifieke expertise, kijk ik naar jouw vraagstuk en help ik om het beste uit je organisatie te halen.

Gratis online advies?

Ik ben dol op mijn werk en deel mijn kennis graag. Deel je commerciële uitdaging, ik geef je advies en ik help je zo gratis en voor niks een stap verder.

MissieMarketing Boost

MISSIEMARKETING BOOST

Complexe (verander)trajecten of de slagkracht van  je commerciële organisatie vergroten? Een ervaren interim manager biedt uitkomst. Of het nou gaat om tijdelijke versterking van het management of het aansturen van een specifiek project, je geeft je organisatie een boost met MissieMarketing. Interesse? Bel of mail.

√ Resultaatgericht
√ Denken en doen
√ Maakt het verschil

MissieMarketing Scan

MISSIEMARKETING SCAN

Inzicht in je commerciële performance en concrete handvatten voor het versterken van je commerciële slagkracht. De beproefde MM Scan legt je commerciële performance langs de lat, identificeert kansen en geeft concrete aanbevelingen om meer uit je commerciële organisatie te halen. Doordacht en praktijkgericht. Wil je ook betere resultaten? Neem contact op.

√ Frisse en scherpe blik
√ Beproefde methode
√ Gegarandeerd resultaat

MissieMarketing en Cultuur

MISSIEMARKETING COACHING

Voor managers en directie. Vergroot je persoonlijke impact of breng je organisatie naar de volgende fase. Met een ervaren en scherpe coach benut je alle kansen.

Bijvoorbeeld:
√ Hoe kan ik de marketing en sales onderling beter laten samenwerken?
√ Hoe vertaal ik mijn visie op een goede manier door naar een scherpe commerciële strategie
√ De gewenste groei blijft uit, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

” … strategisch en marketing inzicht …

Met als resultaat: zeer tevreden klanten! … “

” … de resultaten liegen er niet om …

professioneel, focus, resultaatgericht … “